Niečo nové v Ružomberku

Náš večne upchatý Ružomberok. Toto mesto priťahuje autá intenzitou hodnou šesťvalca, až sa niektoré nedokážu od neho odtrhnúť a bránia sa plynulému výjazdu. Prednedávnom sa však táto moja nočná mora premenila na lahodnú chuť jemného kapučína z na mieru naskladaného výberu kávových zŕn.

Ak hádate novú prepraženú kávu z pumpy, hádate zle. Alebo ako by som vám to pomocou známeho českého frazeologizmu, ste “vedle jak tá jedle”. A presne vedľa OMV na konci mesta so štítmi Tatier pred očami, oproti rozbujneným dymiacim rúram, vznikol nový priestor, ktorý vás nielen pohostí dobrou kávou, ale aj …

Poďme radšej pekne poporiadku. Nové detailingové štúdio Pro-Detail sa v prvom rade postará o všetky vaše štvorkolesové zlatíčka, uhýčka povrchy, ktoré stratili šmrnc a vymaže všetky cestné vrásky. Je to taký salón krásy pre autá s detailným prístupom pri každom vozidle tak, ako si to zaslúži. Priestranná kaviareň ponúka spoločnosť jedných z najkrajších, pravidelne sa obmieňajúcich auto-skvostov s odvážnymi farebnými kombináciami.

Káva medzi autami a s krásnym výhľadom na šoférov v nezmyselnej zápche potešia dušu aj chuťové bunky každého správneho šoféra-kávičkára. Ďalším príjemným doplnkom štúdia je možnosť zakúpenia si osobitých produktov, počínajúc kozmetikou pre vašu “polovičku” (rozumej auto), detských odrážadiel s retro dizajnom a samozrejme výber kvalitného čítania na cesty :)

Tak a od 30. apríla 2022 sa už aj vy budete tešiť zo zápchy v Ružomberku.

Previous
Previous

Uloža - Brutovce

Next
Next

Warm-Up